20091030

asioita, jotka on ärsyttäviä:

aamulla kärpäset ikkunassa
sukkahousut ei mee jalkaan
bussi menee nenän edestä
ei ehdi saada hyvää ruokaa ruokalassa
linkki ei toimi
vessaan on kymmenen minuutin jono
pakastimen kansi ei mee kiinni
joku on syönyt kaikki jätskit
vaatteet kutistuu tai haalistuu pesussa
hiha etc tarttuu ovenkahvaan
paperi putoaa seinän ja sängyn väliin
murot kaatuu lattialle
vessassa ei ole vessapaperia

20091029

20091025


Kirjasta Poikani Kevin

20091023

haudihou

tänään on ollut merkillinen päivä monessakin mielessä. mutta en jaksa kirjoittaa siitä toisen kerran. nimittäin äsken yritin mennä fronteriin ja koska fronter toimii kunnolla vain firefoxilla ja tämä on safari, niin netti alkoi lagaamaan ja jouduin väkisin sulkemaan sen. :C otin kyllä näyttökaappauksen siitä tekstistä, mutta siis joo, en jaksa kirjottaa sitä toisen kerran. nyt laitan tähän kuvan jonka piirsin kupolin oekaassa. se esittää mun äitiä. en oikeasti koskaan lähettänyt tota kuvaa sinne oekaahan.

20091017

Juttuu

Tein tänään tohon ylös tollasen otsikkokuvan taimikäonkaan. Piirsin sen stabiloilla tähän ihanaan pikku-moleskineen jonka sain synttärilahjaks.<3 Ton tarran oon lisännnyt itse. Oon muutenkin tosi tyytyväinen siihen, miten paljon oon piirtänyt näiden kolmen kuluneen päivän aikana. Yleensäkin tuun tosi tyytyväiseksi, jos saan tehtyä aisoita, siis oikeesti saan aikaan jotain näkyvää. Se, että vaan mömmöilee kaiken vaapaa-aikansa on tosi turhauttavaa ja jotenkin sellanen alkaa stressaa mua. (Ei sillä että mä en koskaan harrastais tollasta mömmöilyä. :D) Noi edellisen merkinnän kuvat on maalattu moleskinen vesivärilehtiöön, joka on aika inspiroiva. Kauheeta tuotemainostusta, mutta mä tykkään noista lehtiöistä tosi paljon. Se on tosi kivaa, että ne on tollasia kuin kirjoja, jotka voi itse täyttää. Kaikki kuvat on samojen kansien välissä ja niitä on helppo tutkia myöhemmin. Onhan sama idea myös muissa luonnoslehtiöissä, mutta ne ei ole kuitenkaan ihan noin kirjamaisia. Moleskineissa toi paperi on myös tosi hyvää ja kestää kulutusta. Laitan tähän taas yhen mun maalaaman kuvan, jonka tein kyllä jo eilen.

20091015

20091008

:/


eih, elämäni on niin tylsää, että tulin tänne notkahtelemaan! lähinnä mua haluttaa laittaa tänne joitain kuvia. vähän visuaalisuutta niih. pauliina ja taru nyt sitten poistuivat keskuudestamme! :C no toivottavasti niillä on mukavaa siellä vjeenäjällä. haluaisin että me kaikki neljä lähdettäisiin joskus jollekin matkalle. vois olla siistii. huomenna alkaa tokavika jakso! kävin tänään opolla ja säikähdin vähän sitä miten aggressiivinen se oli! D: mun piti tehdä muutoksia mun kursseihin ja sitten se alko tosi kyllästyneellä ja vähän vihasella äänellä jotain esitelmöimään mulle. olin ihan shocked! ghghghg. uuhaah mut sunnuntain saan lisää rahaa ja sit voin ostaa juttuja.. hmmm... tarvisin ainaki uuden ohuen siveltimen ja tätä menoo pitää ostaa lisää mustettakin. sitte pitää mennä kehittää yks filmi. voisin tehä noi toisaalt jo huomen ennenkuin me mennään kaisan kans kattoo ponyo rantakalliolla. en tiiä miks mut mua naurattaa toi nimi. PONYO RANTAKALLIOLLA!!!!!! hahahaha miten hauskaa.

valokuvauksen arviointiistun nyt täällä valokuvauksen arvioinnissa ja täällähän on jopa yksi ihminen mun lisäksi! kävi nimittäin niin ikävästi, että kaikki muut paitsi me on wilma-addiktoituneita ja on siksi sieltä wilmasta lukeneet, että tätä arvostelua ei pidetä. nyt sit vaan istun täällä ja mietin, että mitä tekisin seuraavaksi. taru ja pauliina lähtee tänään venäjälle. toivottavasti ne tulee elossa takaisin, koska muuten mä en voi näyttää niille yhtä hienoa sarjakuvaa, jonka piirsin eilen yöllä. tosta yöpiirtämisestä on tullut mulle vähän ongelma. päivällä ei jotenkaan vaan huvita. :/ oikeestaan voisin kirjottaa tähän mun normaalin päiväohjelman:
aamulla kouluun
koulusta kotiin
syön
datausta
epämääräistä vaeltelua ympäri taloa, eli en oikeen tee mitään. (tai joskus häiritsen mun vanhempia tai puristelen meijän koiria)
syön
hengailen (eli en tee mitään)
meen lenkille/kävelylle
syön
dataan
piirrän kun pitäis mennä nukkumaan
meen nukkumaan ja nukun liian vähäiset yöunet

jjoooooooo vois pikku hiljaa alkaa valuu tonne koululle päin. pauliina varmaan tulee sen kokeesta kohta. siel on ruokan tänään kait pinaattikeittoo.
oon niin tyytyväinen kun oon lähiaikoina saanut tehtyä kaikkia juttuja, mitkä on vaan häirinneet mua tekemättömyydellään. äsken sain tehtyä valokuvauksen loppupalautteen ja lisäsin kaikki kuvat mun portfolioon. tänään on siis vihdoinkin aikaa vain omille jutuille. tai oikeestaan mun pitää tota portfoliota varten ottaa viel yks kuva. aion maalaa mun faijan vanhan paidan maalilla ja mun sisko saa pukee sen päälleen kun se maali on vielä märkää. öääääääh pitäiskö mun lisää tähän joku kuva?

20091007