20100225

20100222

kulmaaurinkon historiikki



Tämä on eräänlainen katsaus kulmaauringon menneisyyteen j a se myös johtaa lukijaa heidän tulevaisuuteensa. Kulma aurinko aloitti kulkunsa eräänä päivänä kun neljä ystävystä päätti aloittaa bändin. Ideoita oli monenlaisia ja vain parhaat valittiin. Aiheet käsittelivät kaikkea mutta yhtyeen jäsenillä oli vähän erilaisia tavoitteita. Taru esim halusi tapansa mukaan noudattaa politiikkaa mutta osa halusi tehdä jotain muuta. Lopuksi syntyi laulu miehestä burkhassa kallion baarissa. Tämä oli historiaa ja läpimurto yhtyeen historiassa. Tehtiin myös avausraita joka toi hieman ensi makua bändiin. Siihen liittyy eräs hauska juttu kun bändin jäsen jamspau huusi: “kaissa!!” tämäkin on jäänyt historiaan. Yhtyeellä on ollut monia hyviä ideoita joista osa on keksitty sattumien kautta. Kuten “oksennan sun päälle” se keksittiin kun kaksi yhytiön jäsentä haistoi oman tuoksunsa. Siihen liittyi myös oleskelu hotellissa ja sarjakuva. On myös tullut keksittyä sellainen biisi kuin Joululevyn hitit jossa ovat “vien mormooninaisen kotiin”, kaadun metron lattialle, unkarilainen kitarasankari, afganistaniin, kylpee ilman biojäteastiaa kylpee ilman vyötä, jakakaamme isäni vuode. Monet näistä ovat hittejä ja ovat jääneet historiaan. On vielä Tunnoton luomi ja muita intiaanitarinoita. Kaikki nämä ovat muodostuneet klassikoiksi. Yhtye on ollut tuottelias myös muilla alueilla; he ovat tehneet pelin nimeltään Yhteiskunnan Ystävät. Tuotteissa ovat myös Pyyt-oksalla taideyhteisö, joka tuottaa taidetta nettiin. Se on lähinnä poikarakkauspainotteista, mutta koska on hyvä olla seksuaalinen niin siellä on myös tyttöjäkin.

Tulevaisuudessa kulma-aurinko on päättänyt toimia yhtä aktiin.visesti kuin tännäkin vuonna. Tavoitteita on paljon. Ja osa on kunnianhimoisia. Yhtiö on suunnitellut jonkinlaisen manifestin julkistamista, sillä sillä todellakin on sanansa sanottavanaan. Varsinkin yhtyeen yksi jäsen on melko varmasti politiikan jäsen ja on tässä tapauksessa valmis ilmaisemaan mielipiteitään kulma-auringon suulla.

Bändin jäsenistä: kallkai on maanläheinen ihminen joka kuitenkin löytää myös kaupallisen alan kuten mainokset omikseen tulevaisuuden suunnitelma: synnytyspukujen suunnittelu. Aikoo osallistua Suuren käsityölehden kilpailuun,

Makeoon pysyy joka suhteessa puolueettomana eikä hevin näytä naamaansa lehtien juorupalstoilla.

Kortta1 on persoonallisuustesteissä osoittanut taipumuksia muumi-mamman rooliin keittotaitojensa tähden.

Jamspau toivoo maailmanrauhaa jos setsemänpäivää lehteen on vähäänkään uskomista. Hänestä ei löydy muuta tietoa netistä, kuin että pimeä menneisyys myyräkasvona on ollut yleinen. Joidenkin mielestä tämä tieto on oleellinen tutkittaessa sen merkityksiä. Tämän vuoksi tieto on jäänyt historiallisena kansan muistii.

lopuksi vielä aiheeseen liityvä kuva:

20100214




sarjis jonka väänsin joskus.. öö joskus. jatkoa seuraa ja se ei sisällä homoseksiä toisin kuin kaisa ounasteli!!!!

matskuu ja paskaa juttuu



20100206